پودر لکه بر، سفید کننده و ضد عفونی کننده پارمین بسیار مناسب است که می توان از آن برای شستشوی ظروف چینی استفاده نمود. پارمین محصول بسیار موثری جهت از بین بردن لکه های چای، قهوه، نوشابه، چربی و … می باشد، زیرا شستشوی آن ها با سایر مواد شوینده سخت و زمان گیر است.
حالت فیزیکی: پودر سفید رنگ
بهترین روش برای بهینه سازی میزان مصرف و نتیجه گیری فوق العاده به روش غوطه ور ساختن ظروف است. این عمل را می توان در سینک های ظرفشویی که عمدتا در آشپزخانه های صنعتی دارای حجم بالا می باشد، انجام داد. بدین ترتیب که ابتدا سینک را از آب گرم پر نموده و به نسبت حجم آن ۱۰-۵ % پودر پارمین به آن اضافه شود. برای ظروف خیلی کثیف پیشنهاد می گردد چند نیکا (مایع ظرفشویی) به آن اضافه نمایید. سپس با سپری شدن حدود ۱۰-۵ دقیقه ظروف را از سینک خارج و کاملا آبکشی نمایید.